Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda, Lineagel - 3 kg

Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda, Lineagel - 3 kg

Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda, Lineagel - 3 kg
skladem (min. DMT: 7.2026)
kg bez DPH: 193,50 Kč
kg s DPH: 216,72 Kč
prodejní ks bez DPH: 581,00 Kč
prodejní ks s DPH: 650,72 Kč



Barva: Světle hnědá
Chuť: Typická pro mléko a kakao
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká pasta

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s mlékem, čokoládou a kakaem.

Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.

Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3905

Šlehačkový Kávový dort

Krém Káva

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
    50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)
    50 g Piškotový plát světlý

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234).
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí pastou Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800), která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

 

 

Zmrzlina Snickers

na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 5.000
100 g Ochucovací pasta Arašídy Madre (kód: 3822) 400
30 g Dextróza (kód: 2126) 120

Hotovou zmrzlinu protřeme Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901), nebo Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda (kód: 3905)Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)

Recepty k produktu:

Zmrzlina Snickers

———