Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s mlékem, čokoládou a kakaem.
Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.
Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)
50 g Piškotový plát světlý
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 5.000 |
100 g | Ochucovací pasta Arašídy Madre (kód: 3822) | 400 |
30 g | Dextróza (kód: 2126) | 120 |
Hotovou zmrzlinu protřeme Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901), nebo Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda (kód: 3905) a Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)