Poleva krémová Morella Gianduia, Lineagel - 6 kg

Poleva krémová Morella Gianduia, Lineagel - 6 kg

Poleva krémová Morella Gianduia, Lineagel - 6 kg
Cena /kg bez DPH: 203,40 Kč
Cena /kg s DPH: 227,81 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.220,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.366,40 Kč

na objednávku, dodání 1-2 měsíce
Krémová poleva s klasickou chutí tmavé oříškové čokolády Gianduia. Pro polévání zmrzliny v kopcích i na plochý povrch zmrzliny ve vaničce. Zobrazit celý popis


Barva: Světle hnědá
Chuť: Typická pro lískové ořechy a kakao
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká pasta
Krémová poleva s klasickou chutí tmavé oříškové čokolády Gianduia. Pro polévání zmrzliny v kopcích i na plochý povrch zmrzliny ve vaničce.

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s lískooříškovou a kakaovou chutí.

Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.

Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 6 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Koňaková špička
Pasterace
Mražení
Zdobení
Zmrzlina Snickers

 

Pasterace

300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

1 g špetka soli

Mražení

Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Ochucovací pasta Arašídy Madre (kód: 3822)

Zdobení

480 g Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)

240 g Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901)

50 g Nesolené arašídy

Zmrzlina Cremino mascarpone
Receptura:

1000 g Tekutá smetanová báze

35 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)

 100 g Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901)

Zmrzlina Snickers
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 5.000
100 g Ochucovací pasta Arašídy Madre (kód: 3822) 400
30 g Dextróza (kód: 2126) 120

Hotovou zmrzlinu protřeme Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901), nebo Poleva krémová Morella Mléčná čokoláda (kód: 3905)Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)

Zmrzlina Lískooříšková čokoláda

 

recept

1000 g Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901)

1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

postup

Loverii promícháme s mlékem v poměru 1:1 a nalijeme do stroje.