Zmrzlinové polevy Morella, Lineagel
Poleva na zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s lískooříškovou a kakaovou chutí.
Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.
Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.
1000 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)
1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
Loverii promícháme s mlékem v poměru 1:1 a nalijeme do stroje.
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3846)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
1 g špetka soli
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Arašídy Madre - ochucovací pasta s kousky (kód: 3822)
480 g Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)
240 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)
50 g Nesolené arašídy
1000 g Tekutá smetanová báze
35 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)
100 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)
1000 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)
1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
Loverii promícháme s mlékem v poměru 1:1 a nalijeme do stroje.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 5.000 |
100 g | Arašídy Madre - ochucovací pasta s kousky (kód: 3822) | 400 |
30 g | Dextróza (kód: 2126) | 120 |
Hotovou zmrzlinu protřeme Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902), nebo Morella Mléčná čokoláda - poleva krémová hladká (kód: 3905) a Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)