3 kg - Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká, Lineagel

3 kg - Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká, Lineagel

3 kg - Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká, Lineagel
TOP
Cena /kg bez DPH: 231,00 Kč
Cena /kg s DPH: 258,72 Kč

Cena /ks bez DPH: 693,00 Kč
Cena /ks s DPH: 776,16 Kč

skladem (min. DMT: 1.2027)
Lahodná krémová poleva s klasickou chutí čokolády a lískových oříšků Ginduia. Zobrazit celý popis


Barva: Světle hnědá
Chuť: Typická pro lískové ořechy a kakao
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká pasta
Lahodná krémová poleva s klasickou chutí čokolády a lískových oříšků Ginduia.

Poleva na zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s lískooříškovou a kakaovou chutí.

Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.

Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Supernugát
recept

1000 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)

1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

postup

Loverii promícháme s mlékem v poměru 1:1 a nalijeme do stroje.

Zmrzlina Snickers

 

Pasterace

300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3846)

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

1 g špetka soli

Mražení

Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Arašídy Madre - ochucovací pasta s kousky (kód: 3822)

Zdobení

480 g Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)

240 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)

50 g Nesolené arašídy

Zmrzlina Cremino mascarpone
Receptura:

1000 g Tekutá smetanová báze

35 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)

 100 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)

Zmrzlina Lískooříšková čokoláda

 

recept

1000 g Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902)

1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

postup

Loverii promícháme s mlékem v poměru 1:1 a nalijeme do stroje.

Zmrzlina Snickers
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 5.000
100 g Arašídy Madre - ochucovací pasta s kousky (kód: 3822) 400
30 g Dextróza (kód: 2126) 120

Hotovou zmrzlinu protřeme Morella Gianduia Classica - poleva krémová hladká (kód: 3902), nebo Morella Mléčná čokoláda - poleva krémová hladká (kód: 3905)Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)

Zmrzlina Cremino Mandle
Pasterace
Mražení
Zdobení
Zmrzlina Koňaková špička
Pasterace
Mražení
Zdobení