Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s kávovou chutí s lískovými oříšky a kakaem.
Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
2500 g Voda horká 90 °C
1750 g Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868)
200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)
200 g Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903)
Do horké vody v karafě přimícháme Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868) a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190)).
Dle chuti přidáme Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2385 g | Tekutá smetanová báze |
45 g | cukr krupice |
45 g | Dextróza (kód: 2126) |
135 g | kvalitní voda |
300 g | Čerstvé mascarpone |
90 g | Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) |
400 g | Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) |
piškotový plát | |
kávový sirup | |
kakao |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) nebo Ochucovací pasta Tiramisu (kód: 2188).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.
Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).