Poleva krémová Morella Kávová s křupínky, Lineagel - 3 kg

Poleva krémová Morella Kávová s křupínky, Lineagel - 3 kg

Poleva krémová Morella Kávová s křupínky, Lineagel - 3 kg
skladem (min. DMT: 7.2026)
Krémová čokoládová poleva s kávovými křupínky. Zobrazit celý popis
kg bez DPH: 327,60 Kč
kg s DPH: 366,91 Kč
prodejní ks bez DPH: 983,00 Kč
prodejní ks s DPH: 1.100,96 Kč



Barva: Tmavě hnědá
Chuť: Typická pro kávu, lískové oříšky a kakao
Dávkování: Ozdobte dle libosti.
Vzhled: Hustá pasta s praženým kakaovým granulátem
Krémová čokoládová poleva s kávovými křupínky.

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s kávovou chutí s lískovými oříšky a kakaem.

Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3903

Zmrzlina Čoko-káva

 

Recept na vaničku 4 kg:

 2500 g Voda horká 90 °C

 1750 g Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868) 

   200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)  

   200 g Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903)

Postup:

  1. Do horké vody v karafě přimícháme Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868)  a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda Noir (kód: 2190)).

  2. Dle chuti přidáme Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  6. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Cremino Tiramisu

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze
    45 g cukr krupice
    45 g Dextróza (kód: 2126)
  135 g kvalitní voda
  300 g Čerstvé mascarpone
    90 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)
  400 g Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) nebo Ochucovací pasta Tiramisu (kód: 2188).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).

  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Poleva krémová Morella Kávová s křupínky (kód: 3903).

Recepty k produktu: