Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí bílé čokolády.
Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.
Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.
dávka | |
2500 g | horká kvalitní voda |
1750 g | Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868) |
400 g | Poleva krémová Morella Bílá čokoláda (kód: 3910) |
Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) |
800 g Smetana 33% tuku |
240 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800) |