Barva: Bílá slonovinová
Chuť: Typická pro bílou čokoládu
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká pasta
Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí bílé čokolády.
Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.
Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.
více informací pro klienty Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Černo-bílý obraz
Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.
Zmrzlina Cappuccino
Recept
Postup
- Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
- Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
- Poté přidáme ochucovací pastuKáva Espresso - ochucovací pasta hladká dle doporučeného dávkován
- Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
- Hotovou zmrzlinu vypustíme do široké vaničky.Dáme na několik minut do šokeru.
- Na povrch zmrzliny nalijeme cca 2 cm silnou vrstvu Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká a dle fantazie ji špachtlí prořežeme na tmavý kávový podklad.
- Dozdobíme zrnky kávy.