3 kg - Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká

3 kg - Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká

3 kg - Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká
Cena /kg bez DPH: 239,00 Kč
Cena /kg s DPH: 267,68 Kč

Cena /ks bez DPH: 717,00 Kč
Cena /ks s DPH: 803,04 Kč

skladem (min. DMT: 1.2027)


Barva: Bílá slonovinová
Chuť: Typická pro bílou čokoládu
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká pasta

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí bílé čokolády.

Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.

Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Černo-bílý obraz
dávka  
2500 g horká kvalitní voda
1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs (kód: 3868)
400 g Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká (kód: 3910)

Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.

Zmrzlina Cappuccino
Recept
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3846)
800 g Smetana 33% tuku

240 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)

Postup
  • Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
  • Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  • Poté přidáme ochucovací pastuOchucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800) dle doporučeného dávkován
  • Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  • Hotovou zmrzlinu vypustíme do široké vaničky.Dáme na několik minut do šokeru.
  • Na povrch zmrzliny nalijeme cca 2 cm silnou vrstvu Morella Bílá čokoláda - poleva krémová hladká (kód: 3910) a dle fantazie ji špachtlí prořežeme na tmavý kávový podklad.
  • Dozdobíme zrnky kávy.

 Recepty k produktu