Poleva krémová Morella Bílá čokoláda, Lineagel - 3 kg

Poleva krémová Morella Bílá čokoláda, Lineagel - 3 kg

Poleva krémová Morella Bílá čokoláda, Lineagel - 3 kg
skladem (min. DMT: 7.2026)
kg bez DPH: 195,30 Kč
kg s DPH: 218,74 Kč
prodejní ks bez DPH: 586,00 Kč
prodejní ks s DPH: 656,32 Kč



Barva: Bílá slonovinová
Chuť: Typická pro bílou čokoládu
Dávkování: Ozdobte dle libosti
Vzhled: Hladká pasta

Poleva pro zmrzlinu, dorty a dezerty, protírání a dekoraci s chutí bílé čokolády.

Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.

Krémová čokoládová poleva pro polévání povrchu rovné zmrzliny ve vaničce nebo pro protírání do zmrzliny.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3910

Zmrzlina Černo-bílý obraz

dávka  
2500 g horká kvalitní voda
1750 g Směs na zmrzlinu Čokoláda Noir Ecuador (kód: 3868)
400 g Poleva krémová Morella Bílá čokoláda (kód: 3910)

Povrch zmrzliny ve vaničce polijeme polevou a nazdobíme prořezáním bílého povrchu na černý podklad.

Zmrzlina Cappuccino

Recept

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
800 g Smetana 33% tuku

240 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800)

Postup

  • Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
  • Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  • Poté přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800) dle doporučeného dávkován
  • Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  • Hotovou zmrzlinu vypustíme do široké vaničky.Dáme na několik minut do šokeru.
  • Na povrch zmrzliny nalijeme cca 2 cm silnou vrstvu Poleva krémová Morella Bílá čokoláda (kód: 3910) a dle fantazie ji špachtlí prořežeme na tmavý kávový podklad.
  • Dozdobíme zrnky kávy.

Recepty k produktu: