Krémová čokoládovo-lískooříšková poleva, která si udržuje příjemně vláčnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.
Poleva na protírání zmrzliny, dovnitř a na povrch - nejen pro dekoraci, ale pro vytváření atraktivních chuťových kombinací.
více informací pro klienty Balení výrobku: 5.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Lískooříšková čokoláda
recept
1000 g Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901)
1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
postup
Loverii promícháme s mlékem v poměru 1:1 a nalijeme do stroje.