Krémová čokoládovo-lískooříšková poleva, která si udržuje příjemně vláčnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.
Objevte kompletní rodinu lahodných čokoládových krémů Loveria pro zmrzlináře!
1000 g Poleva krémová Loveria Classica (oříšková čokoláda gianduia) (kód: 2301)
1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
Loverii promícháme s mlékem v poměru 1:1 a nalijeme do stroje.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze Royal | 5.000 |
100 g | Ochucovací pasta Arašídy Niky (kód: 2251) | 400 |
30 g | Dextróza (kód: 2126) | 120 |
50 g | Poleva krémová Loveria Lískový oříšek (kód: 2313) | dle chuti |
50 g | Poleva krémová Loveria Classica (oříšková čokoláda gianduia) (kód: 2301) | dle chuti |
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
1 g špetka soli
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Ochucovací pasta Arašídy Niky (kód: 2251)
480 g Poleva krémová Mléčný Karamel (kód: 2382)
240 g Poleva krémová Loveria Classica (oříšková čokoláda gianduia) (kód: 2301)
50 g Nesolené arašídy