Pohárky Sacher

Pohárky Sacher

Základní recept na Sacher dort

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
  50 g kvalitní voda

Postup

  • Směs se našlehá a do hladka rozetře na plech vyložený pečícím papírem, uhladí a peče.
  • Teplota pečení: 190 °C
  • Doba pečení: cca 20 min., s puštěným větráním.
  • Po upečení a chlazení se použije vhodná kulatá vykrajovačka pro dezertní poháry.

Receptura na meruňkovou šlehačku

100 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
125 g kvalitní voda studená, promíchat s Readymixem
500 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

Postup

  • Meruňkovou šlehačkou naplníme pohárek do 1/3 a vložíme první Sacher kolečko
  • Postup opakujeme 2x.
  • Nakonec přidáme meruňkovou šlehačku a povrch uhladíme.
  • Vložíme vychladit a upevnit do lednice.
  • Poté potřeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) a dozdobíme čerstvým ovocem.