Piškotový korpus - dortový světlý
Dortový korpus světlý (na 3 dortové korpusy Ø 26 cm)
1000 g
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit
(kód: 2345)
650 g vejce
150 g kvalitní voda
Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, Kessko - 25 kg
skladem
Vynikající směs na výrobu piškotového korpusu.
kg bez DPH: 135,45 Kč
kg s DPH: 151,70 Kč
prodejní ks s DPH: 3.792,32 Kč
prodejní ks bez DPH: 3.386,00 Kč
———
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na výrobu zmrzliny
Suroviny na dorty a zákusky
Poradíme...
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox