3 kg - Granátové jablko 100 All Natural - ochucovací pasta s kousky, Stella

3 kg - Granátové jablko 100 All Natural - ochucovací pasta s kousky, Stella

3 kg - Granátové jablko 100 All Natural - ochucovací pasta s kousky, Stella
TOP
Cena /kg bez DPH: 458,00 Kč
Cena /kg s DPH: 512,96 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.374,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.538,88 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 45,80 Kč


skladem (min. DMT: 3.2027)

Pasta s vysokým obsahem šťávy z granátového jablka. Obsahuje přírodní aromata a barviva. Určena pro atraktivnější a originálnější zmrzliny, semifreda a cukrářské výrobky. 

Zobrazit celý popis


Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Granátové jablko - Frutta All Natural Veg 50
Ledová tříšť

Můžete použít i další ovocné ochucovací pasty. Doporučujeme např. výborné Granátové jablko. Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Zmrzlina Granátové jablko - s pastou
Receptura:

2000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

5000 g kvalitní voda

700 g Granátové jablko 100 All Natural - ochucovací pasta s kousky

Postup:
  1. Obsah sáčku Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme přírodní ochucovací pastu a důkladně rozmixujeme.
  3. Tekutou směs necháme 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.