Pasta a poleva s kousky Speculoos - 5 kg

Pasta a poleva s kousky Speculoos - 5 kg

Pasta a poleva s kousky Speculoos - 5 kg
kg bez DPH: 445,00 Kč
kg s DPH: 498,40 Kč
prodejní ks s DPH: 2.490,88 Kč
prodejní ks bez DPH: 2.224,00 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 44,50 Kč
na cestě


Parametry

Popis

Známá chuť kulatých holandských vaflí a belgické sušenky Speculatius / Lotus. Používá se jako ochucovací pasta a také jako lahodná poleva. Karamelová sladkost s mírným náznakem skořice, se sametovou jemností.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

Zmrzlina s chutí známých karamelových sušenek - komplet vanička 4 kg

 

 

Pasterace:

2663 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

234 g Smetana 33% tuku

515 g cukr krupice

117 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)

70 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

400 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978).

  2. Vše dobře rozmixujeme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina s chutí sušenek Lotus

 

 

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze Royal

320 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

400 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (ochucení)

300 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (dekorace)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978).

  2. Vše dobře rozmixujeme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Balení výrobku: 5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2978

Složení

Složení výrobku: sušenky 60% (pšeničná mouka, cukr, rostlinný olej (palmový olej z certifikovaných pláží, řepkový olej), kandovaný cukrový sirup, kypřící prášek: hydrogenuhličitan sodný, sojová mouka, sůl, skořice), rostlinný olej (slunečnice, řepka), cukr, emulgátor: sojový lecithin, kyselina: kyselina citronová, aroma.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 621 kcal
  • Sacharidy: 49.9 g
  • - z toho cukry: 30.8 g
  • Tuky: 45.4 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 8.6 g
  • Bílkoviny: 2.7 g
  • Sůl: 0.51 g
  • Sušina: 98.51 g

Alergeny:
  • obiloviny
  • sója