Známá chuť kulatých holandských vaflí a belgické sušenky Speculatius / Lotus. Používá se jako ochucovací pasta a také jako lahodná poleva. Karamelová sladkost s mírným náznakem skořice, se sametovou jemností.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
2663 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
234 g Smetana 33% tuku
515 g cukr krupice
117 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)
70 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978).
Vše dobře rozmixujeme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3280 g Tekutá smetanová báze Royal
320 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
400 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (ochucení)
300 g Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978) (dekorace)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucení Pasta a poleva s kousky Speculoos (kód: 2978).
Vše dobře rozmixujeme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...