Barva: Zelená, typická pro zelené jablko
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta
Ochucovací pasta zelené jablko. Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s jablečnou chutí.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2186
Ledová tříšť
Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.
Receptura
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:
Postup:
- Směs důkladně promícháme.
- Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.