Ochucovací pasty do ovocného základu
Ochucovací pasta zelené jablko.
Zobrazit celý popisOchucovací pasta zelené jablko.
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s jablečnou chutí.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště. Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.
50 g | Pomeranč - ochucovací pasta hladká |
180 g | cukr krupice |
1000 g | kvalitní voda |
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:
Postup: