Barva: Světle hnědá
Chuť: Typická pro vlašské ořechy
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta s kousky ořechů
Pasta vlašský ořech s vysokým obsahem vlašských ořechů.
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s vlašskými ořechy.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
více informací pro klienty Balení výrobku: PP kbelík 5 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Smetanová Zmrzlina Vlašský ořech
Receptura:
- Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
- Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
- Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
- Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.