Ochucovací pasta Vlašský ořech Sorrento, Lineagel - 5 kg

Ochucovací pasta Vlašský ořech Sorrento, Lineagel - 5 kg

Ochucovací pasta Vlašský ořech Sorrento, Lineagel - 5 kg
TOP
Cena /kg bez DPH: 619,00 Kč
Cena /kg s DPH: 693,28 Kč

Cena /ks bez DPH: 3.093,00 Kč
Cena /ks s DPH: 3.464,16 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 37,14 Kč


na cestě
Pasta vlašský ořech s vysokým obsahem vlašských ořechů. Zobrazit celý popis


Barva: Světle hnědá
Chuť: Typická pro vlašské ořechy
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta s kousky ořechů
Pasta vlašský ořech s vysokým obsahem vlašských ořechů.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s vlašskými ořechy.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 5 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Smetanová Zmrzlina Vlašský ořech
Receptura:
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
800 g Smetana 33% tuku
380 g Ochucovací pasta Vlašský ořech Sorrento (kód: 2187)
  • Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
  • Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  • Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
  • Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.

 Recepty k produktu