Ochucovací pasta Vanilka Vera Madagascar Madre, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Vanilka Vera Madagascar Madre, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Vanilka Vera Madagascar Madre, Lineagel - 3 kg
TOP
Cena /kg bez DPH: 956,00 Kč
Cena /kg s DPH: 1.070,72 Kč

Cena /ks bez DPH: 2.869,00 Kč
Cena /ks s DPH: 3.213,28 Kč

dávkování: 30 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 28,68 Kč


skladem (min. DMT: 9.2026)
Exkluzivní pasta z vanilky z Madagaskaru. Obsahuje kousky mleté vanilky. Zobrazit celý popis


Barva: Žlutooranžová s vanilkovými zrny
Chuť: Typická pro vanilku
Dávkování: 30 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hladká a tekutá pasta
Exkluzivní pasta z vanilky z Madagaskaru. Obsahuje kousky mleté vanilky.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s vanilkou, ideální pro přípravu vanilkových zmrzlin. Bohatá na mléko, bez vajec a vanilinu.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Vanilka Vera Madagaskar
Recept na vaničku 4 kg:

3680 g Tekutá smetanová báze

200 g Smetana 33% tuku

120 g Ochucovací pasta Vanilka Vera Madagascar Madre (kód: 3811)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

 Recepty k produktu