Ochucovací pasty do mléčného základu
Exkluzivní vanilková pasta. Obsahuje vanilková zrníčka.
Zobrazit celý popisExkluzivní vanilková pasta. Obsahuje vanilková zrníčka.
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s vanilkou, ideální pro přípravu vanilkových zmrzlin.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
3680 g Tekutá smetanová báze
200 g Smetana 33% tuku
120 g Vanilka Madagascar Madre - vanilková ochucovací pasta hladká
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.