Ochucovací pasta Vanilka Supreme, Leagel - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vanilka Supreme, Leagel - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vanilka Supreme, Leagel - 3,5 kg
kg bez DPH: 363,60 Kč
kg s DPH: 407,23 Kč
prodejní ks s DPH: 1.424,30 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.271,70 Kč

dávkování: 25 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 9,09 Kč
skladem


Parametry

Popis

Vanilková pasta s kousky vanilky Bourbon a přidaným vanilkovým aroma.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

Zmrzlina Vanilka Supreme (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3680 g Tekutá smetanová báze lea

200 g Smetana 33% tuku

120 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá (kód: 2205)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2366

Složení

Složení výrobku: cukr, voda, glukózový sirup, vanilkový lusk, aroma, stabilizátor: pektin, karragenan, barva: beta-karoten, kurkumin, antioxydant: kyselina askorbová.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 275 kcal
  • Sacharidy: 67.2 g
  • - z toho cukry: 60 g
  • Tuky: 0.2 g
  • Bílkoviny: 0.1 g
  • Sušina: 67.5 g

Recepty k produktu: