Vanilková pasta s kousky vanilky Bourbon a přidaným vanilkovým aroma.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
2629 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
463 g Smetana 33% tuku
578 g cukr krupice
131 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)
79 g Dextróza (kód: 2126)
120 g Ochucovací pasta Vanilka Supreme (kód: 2366)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3680 g Tekutá smetanová báze Royal
200 g Smetana 33% tuku
120 g Ochucovací pasta Vanilka Supreme (kód: 2366)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.