6 kg - Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká, LineaGel

6 kg - Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká, LineaGel

6 kg - Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 317,00 Kč
Cena /kg s DPH: 355,04 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.902,00 Kč
Cena /ks s DPH: 2.130,24 Kč

dávkování: 30 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 9,51 Kč


skladem (min. DMT: 10.2027)

Pasta s příjemnou klasickou vanilkovou chutí. Obsahuje vanilková zrníčka.

Zobrazit celý popis


Barva: Žlutooranžová s vanilkovými zrny
Chuť: Typická pro vanilku
Dávkování: 30 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hladká a tekutá pasta

Pasta s příjemnou klasickou vanilkovou chutí. Obsahuje vanilková zrníčka.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s vanilkovou chutí.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 6 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Vanilka - komplet vanička 4 kg
Pasterace:

2629 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

463 g Smetana 33% tuku

578 g cukr krupice

131 g Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu

79 g Dextróza

Ochucení:

120 g Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Šlehačkový dort zamražený - Vanilka
Krém Vanilka:

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku

 200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100

40 g Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká

50 g Piškotový plát tmavý

 Zrcadlová poleva Bílá čokoláda ochucená Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká

Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.

Postup:
Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem
Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda
200 g Granátové jablko - poleva s kousky
400 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (nebo pasta Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Granátové jablko - poleva s kousky.

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Morella Pistácie - poleva krémová hladká
Zmrzlina s polevou Dubaj Pistácie a Malina
Postup: