3 kg - Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 272,00 Kč
Cena /kg s DPH: 304,64 Kč

Cena /ks bez DPH: 816,00 Kč
Cena /ks s DPH: 913,92 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 16,32 Kč


skladem (min. DMT: 6.2027)

Pasta s výraznou chutí Vaječného likéru.

 

Zobrazit celý popis


Barva: Žlutooranžová
Chuť: Typická pro vejce a marsala víno
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hladká a tekutá pasta

Pasta s výraznou chutí Vaječného likéru.

 

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí Zabaione (Vaječný likér).

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Koňaková špička
Pasterace
Mražení
Zdobení
Zmrzlina smetanová Koňaková špička

 

Receptura:

4000 g Tekutá smetanová báze

280 g Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká

 

150 g Morella Hořká Čokoláda Noir - poleva krémová hladká

 

 Morella Hořká Čokoláda Noir - poleva krémová hladká dozdobíme povrch zmrzliny ve vaničce.

Ledová tříšť

Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště.

Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.