Ochucovací pasty do mléčného základu
Pasta s výraznou chutí Vaječného likéru.
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí Zabaione (Vaječný likér).
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
4000 g Tekutá smetanová báze
280 g Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká
150 g Morella Hořká Čokoláda Noir - poleva krémová hladká
Morella Hořká Čokoláda Noir - poleva krémová hladká dozdobíme povrch zmrzliny ve vaničce.
Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště.
Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.
50 g | Pomeranč - ochucovací pasta hladká |
180 g | cukr krupice |
1000 g | kvalitní voda |
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:
Postup: