Ochucovací pasta Vaječný likér, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Vaječný likér, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Vaječný likér, Lineagel - 3 kg
TOP
skladem (min. DMT: 1.2027)

Pasta s výraznou chutí Vaječného likéru.

 

kg bez DPH: 282,60 Kč
kg s DPH: 316,51 Kč

dávkování: 70 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 19,78 Kč
prodejní ks bez DPH: 847,80 Kč
prodejní ks s DPH: 949,54 Kč



Parametry

Popis

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

Zmrzlina Koňaková špička

Pasterace

Mražení

Zdobení

Semifreddo Zimní tajemství

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
    60 g Ochucovací pasta Vaječný likér (kód: 2549)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260)
    50 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
Croccantové ozdoby apod.

Srdce dortu

Zmrzlina vyrobená z Zmrzlinová směs Hořká Čokoláda SuperBlack (kód: 2248)
50 g Ochucovací pasta Zlaté rozinky (kód: 2610)

Zvlhčující poleva na piškot

  • Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g Rumu.

Postup

  • Vyšleháme šlehačku se  Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Vaječný likér (kód: 2549).
  • Na dno formy dáme piškotový korpus, zvlhčený Bagna rum.
  • Formu naplníme polovinou šlehačky Zabajone.
  • Doprostřed vložíme předem připravené srdce Nero a přidáme druhou polovinu šlehačky Zabajone.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté přelijeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) naředěnou 10% vody a přihřátou na 40/45 ºC, na které vytvoříme mramorování Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496).
  • Boky dortu ozdobíme kousky Croccantu.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.
Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2549

Složení

Složení výrobku: cukr, glukózový sirup (kukuřičný),vaječné žloutky, směs vín, kyselina: kyselina citronová, barva: riboflavin, beta-karoten(obsah soji), sůl, aroma.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 312 kcal
  • Sacharidy: 50.5 g
  • - z toho cukry: 44 g
  • Tuky: 4 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 3.6 g
  • Bílkoviny: 2.4 g
  • Sušina: 56.9 g

Alergeny:
  • vejce
  • sója

Recepty k produktu: