5 kg - Tiramisu - ochucovací pasta hladká, LineaGel

5 kg - Tiramisu - ochucovací pasta hladká, LineaGel

5 kg - Tiramisu - ochucovací pasta hladká, LineaGel
Cena /kg bez DPH: 288,00 Kč
Cena /kg s DPH: 322,56 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.440,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.612,80 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 23,04 Kč


skladem (min. DMT: 6.2027)

Pasta s chutí tradičního italského moučníku Tiramisu.

Zobrazit celý popis


Barva: Hnědá
Chuť: Typická pro Tiramisu
Dávkování: 80-100 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Tekutá pasta

Pasta s chutí tradičního italského moučníku Tiramisu.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí Tiramisu.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 5 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Tiramisu
Pasterace
Mražení
Zdobení
  • Při vypouštění zmrzliny prokládáme cukrářskými piškoty, které nejprve krátce namočíme v kávě.
  • Nakonec celý povrch zmrzliny ve vaničce pomocí sítka silně posypeme alespoň 100 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení. Pokud zmrzlinu uchováváme v mrazáku, povrch posypeme až před vložením do vitríny.
Zmrzlina Cremino Tiramisu

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
45 g cukr krupice
45 g Dextróza
135 g kvalitní voda
300 g Čerstvé mascarpone
90 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre
400 g Morella Káva - poleva krémová s kousky
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Morella Káva - poleva krémová s kousky a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).

  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Morella Káva - poleva krémová s kousky.
Ledová tříšť

Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště.

Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.

 Recepty k produktu