Výstava Sigep World 2025 v italském Rimini
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření pistáciové zmrzliny.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
3280 g Tekutá smetanová báze
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
200 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)
200 g Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta (kód: 3795)
200 g Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková (kód: 3887)
200 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824) a Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta (kód: 3795).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková (kód: 3887) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2880 g Tekutá smetanová báze Neutro
380 g kvalitní voda
340 g Cukrový sirup 70% cukru
2 g Sůl
400 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3320 g Tekutý mléčný základ 100
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
80 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)
4 g sůl
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824) a přidáme sůl.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2571 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
237 g Smetana 33% tuku
522 g cukr krupice
119 g Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3853)
151 g Dextróza (kód: 2126)
3 g sůl
400 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
90 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)
50 g Piškotový plát tmavý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny (kód: 1340) dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.
1 sáček (2000 g) Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny (kód: 1340)
4,4 litry (4400 g) kvalitní voda
512 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
40 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)
40 g Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká (kód: 2208)
50 g Piškotový plát tmavý