Ochucovací pasty do mléčného základu
100% pistáciová pasta s delikátní chutí a vůní z jemně pražených kvalitních středozemských pistácií, bez barviv.
Zobrazit celý popis100% pistáciová pasta s delikátní chutí a vůní z jemně pražených kvalitních středozemských pistácií, bez barviv.
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření pravé pistáciové zmrzliny.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
580 g cukr krupice
2760 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
80 g Dextróza
Pozn.: Čokoládové ochucení a polevu Dubai Pistácie můžete objednat i jako sadu s cedulkou (viz foto): Zmrzlina Dubaj Pistácie - sada výrobků.
2070 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
420 g cukr krupice
180 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu
30 g Dextróza
3 g sůl
300 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3320 g Tekutý smetanový základ
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
80 g Dextróza
400 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
5 g sůl
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká a přidáme sůl.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2880 g Tekutá smetanová báze Neutro
380 g kvalitní voda
340 g Cukrový sirup 70% cukru
2 g Sůl
400 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3280 g Tekutá smetanová báze
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza
200 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
200 g Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta
200 g Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková
200 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká a Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
40 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
40 g Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká
50 g Piškotový plát tmavý
Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.
1 sáček (2000 g) Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny
4,4 litry (4400 g) kvalitní voda
512 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
90 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
50 g Piškotový plát tmavý
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda
2571 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
237 g Smetana 33% tuku
522 g cukr krupice
119 g Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu
151 g Dextróza
3 g sůl
400 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.