100% pistáciová pasta s výraznou chutí a vůní pistácií.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
3280 g Tekutá smetanová báze lea
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
200 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824)
200 g Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955)
200 g Poleva křupavá stracciatella - hořká čokoláda (kód: 2398)
200 g Poleva krémová Morella Pistácie (kód: 3907)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824) a Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340) dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.
1 sáček (2000 g) FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340)
4,4 litry (4400 g) kvalitní voda
512 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 - na zdobení (kód: 234)
40 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824)
40 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)
50 g Piškotový plát tmavý
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a Pistáciová drť dekorační (kód: 2618).
3320 g Tekutý mléčný základ Superior
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
80 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 3824)
4 g sůl
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu (tuto pastu můžeme nakombinovat 1:1 s Ochucovací pasta Pistáciové pesto (kód: 2663), která dodá zmrzlině jemné kousky pistácií) a přidáme sůl.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.