3 kg - Pistácie Mandlová - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Pistácie Mandlová - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Pistácie Mandlová - ochucovací pasta hladká, LineaGel
Cena /kg bez DPH: 490,00 Kč
Cena /kg s DPH: 548,80 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.470,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.646,40 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 39,20 Kč


na objednávku

Pistáciová pasta s výraznou pistáciovo-mandlovou chutí.

Zobrazit celý popis


Barva: Zelená
Chuť: Typická pro pistácie
Dávkování: 80-100 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta

Pistáciová pasta s výraznou pistáciovo-mandlovou chutí.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Točená zmrzlina Pistácie

Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.

Receptura

1 sáček (2000 g) Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny

4,4 litry (4400 g) kvalitní voda

512 g Pistácie Mandlová - ochucovací pasta hladká (nebo další hladká přírodní ochucovací pasta)

Postup
  • Obsah sáčku směsi Florida mléčná smícháme s vodou.
  • Podle doporučeného dávkování přidáme ochucovací pastu a důkladně promícháme ponorným mixerem nebo metlou.
  • Tekutou směs necháme cca 15 minut odstát.
  • Nalijeme do zmrzlinového stroje.
Pistáciový dort
Čokoládový korpus (3 kusy, Ø 26 cm, 5 cm)

1000 g Směs na pečení Čokoládového piškotu Biscuit
750 g vejce
150 g kvalitní voda

  • Vše se dohromady smíchá a šlehá při vyšších otáčkách cca 10 min.
  • Naplní se forma (formy) a upeče.
  • Teplota pečení: 190 °C (trouba).
  • Doba pečení: cca 30-35 min.
  • Nejprve bez větrání a po 15 min. s větráním.
Pistáciový krém (Ø 26 cm, H 6 cm)

140 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100
175 g kvalitní voda (20 °C)

70 g Pistácie Mandlová - ochucovací pasta hladká
700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Smíchá se voda s Readymixem do hladka a přidává se postupně našlehaná smetana, připravená předem.
Postup (1 Dort Ø 26 cm, H 6 cm)
  • 2 čokoládové pláty (Ø 24 cm).
  • Pistáciový krém.
  • Šlehačkové růžičky ze Smetana 33% tuku.

 Recepty k produktu