Ochucovací pasta Meruňka, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Meruňka, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Meruňka, Lineagel - 3 kg
TOP
skladem (min. DMT: 7.2026)

Ochucovací pasta do zmrzliny s výraznou meruňkovou chutí. Obsahuje velké vláčné kousky meruněk.

kg bez DPH: 304,20 Kč
kg s DPH: 340,70 Kč

dávkování: 70 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 21,29 Kč
prodejní ks bez DPH: 912,60 Kč
prodejní ks s DPH: 1.022,11 Kč



Parametry

Popis

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

Meruňkové tunely

Plát na piškotovou roládu

 330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
 370 g vejce
   35 g kvalitní voda
   35 g cukr krupice

  • Pro čokoládový piškot: přidáme 25 g  Cacao Excellence Madre - kakaový prášek 22/24 (kód: 3861)  + 50 g kvalitní voda.
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC, 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 3 pláty  - 60 x 80 cm.

Meruňkový krém

  50 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
  63 g kvalitní voda 20 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Ztužovač se smíchá do hladka s vodou min. 20 ºC a vmíchá lehce do našlehané šlehačky.

Lesklá meruňková poleva

  50 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
100 g kvalitní voda
  50 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2222)

Postup

  • Krémem naplníme Forma tunel 9x, silikon (kód: 1450) půl centrimetru pod okraj a přikryjeme piškotem. 
  • Necháme mrazit alespoň 3 hodiny.
  • Po vyndání z mrazáku poléváme lesklou meruňkovou polevou a zdobíme lístkem máty.

Šlehačkový dort Sacher

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
    80 g Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduia (kód: 2552)
  100 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
    50 g Poleva s kousky Meruňka (kód: 2245)
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260)

Zvlhčující poleva na piškot

Postup

  • Vyšleháme šlehačku se Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduia (kód: 2552).
  • Dno formy vyložíme piškotem, který zvlhčíme Bagna meruňka.
  • Naplníme do poloviny formu šlehačkou Gianduja Lea.
  • Vložíme další piškot, zvlhčený Bagna meruňka.
  • Piškot potřeme Poleva s kousky Meruňka (kód: 2245).
  • Přidáme druhou polovinu šlehačky Gianduja Lea.
  • Uzavřeme tenkým piškotem, který zvlhčíme Bagna meruňka.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté přelijeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) naředěnou 10 % vody a přihřátou na 40/45 ºC.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

 

 

Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2222

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup (kukuřice), dužnina z meruněk, cukr, kyselina: kyselina citrónová, stabilizátor: pektin, barva: riboflavin, beta-karoten, aroma.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 265 kcal
  • Sacharidy: 65.3 g
  • - z toho cukry: 54.8 g
  • Sušina: 65.3 g

Recepty k produktu:

Meruňkové tunely

Meruňkové tunely

———