Ochucovací pasta Meruňka, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Meruňka, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Meruňka, Lineagel - 3 kg
TOP
Cena /kg bez DPH: 304,20 Kč
Cena /kg s DPH: 340,70 Kč

Cena /ks bez DPH: 913,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.022,56 Kč

dávkování: 70 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 21,29 Kč


skladem (min. DMT: 5.2027)
Ochucovací pasta do zmrzliny s výraznou meruňkovou chutí. Obsahuje velké vláčné kousky meruněk. Zobrazit celý popis


Barva: Zvětle oranžová, typická pro meruňky
Chuť: Typická pro ovoce
Vzhled: Hustá pasta
Ochucovací pasta do zmrzliny s výraznou meruňkovou chutí. Obsahuje velké vláčné kousky meruněk.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Meruňkové tunely
Plát na piškotovou roládu

 330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
370 g vejce
35 g kvalitní voda
35 g cukr krupice

  • Pro čokoládový piškot: přidáme 25 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení (kód: 3861) + 50 g kvalitní voda.
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC, 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 3 pláty - 60 x 80 cm.
Meruňkový krém

50 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
63 g kvalitní voda 20 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Ztužovač se smíchá do hladka s vodou min. 20 ºC a vmíchá lehce do našlehané šlehačky.
Lesklá meruňková poleva

50 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
100 g kvalitní voda
50 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2222)

Postup
  • Krémem naplníme Forma tunel 9x, silikon (kód: 1450) půl centrimetru pod okraj a přikryjeme piškotem. 
  • Necháme mrazit alespoň 3 hodiny.
  • Po vyndání z mrazáku poléváme lesklou meruňkovou polevou a zdobíme lístkem máty.
Šlehačkový dort Sacher
Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
80 g Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduia (kód: 2552)
100 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
50 g Poleva s kousky Meruňka (kód: 2245)
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260)

Zvlhčující poleva na piškot
Postup
  • Vyšleháme šlehačku se Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduia (kód: 2552).
  • Dno formy vyložíme piškotem, který zvlhčíme Bagna meruňka.
  • Naplníme do poloviny formu šlehačkou Gianduja Lea.
  • Vložíme další piškot, zvlhčený Bagna meruňka.
  • Piškot potřeme Poleva s kousky Meruňka (kód: 2245).
  • Přidáme druhou polovinu šlehačky Gianduja Lea.
  • Uzavřeme tenkým piškotem, který zvlhčíme Bagna meruňka.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté přelijeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260) naředěnou 10 % vody a přihřátou na 40/45 ºC.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

 

 

 Recepty k produktu