Ochucovací pasty do mléčného základu
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí mascarpone.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
1000 g Tekutá smetanová báze
35 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre
100 g Morella Mléčná Čokoláda Oříšková Gianduia - poleva krémová hladká
2385 g | Tekutá smetanová báze |
45 g | cukr krupice |
45 g | Dextróza |
135 g | kvalitní voda |
300 g | Čerstvé mascarpone |
90 g | Ochucovací pasta Mascarpone Madre |
400 g | Morella Káva - poleva krémová s kousky |
piškotový plát | |
kávový sirup | |
kakao |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky natřeme Morella Káva - poleva krémová s kousky a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.
Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).