Ochucovací pasta Mascarpone Madre, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mascarpone Madre, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mascarpone Madre, Lineagel - 3 kg
TOP
Cena /kg bez DPH: 455,00 Kč
Cena /kg s DPH: 509,60 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.364,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.527,68 Kč

dávkování: 50 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 22,75 Kč


skladem (min. DMT: 4.2026)


Barva: Žlutooranžová
Chuť: Typická pro mascarpone
Dávkování: 50 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hladká a tekutá pasta

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí mascarpone.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Semifreddo Tiramisú
Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
40 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)
400 g Čerstvé mascarpone
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 260)
20 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení (kód: 3861)

Bagna caffé
Postup
Zmrzlina Cremino mascarpone
Receptura:

1000 g Tekutá smetanová báze

35 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)

 100 g Morella Gianduia - poleva krémová hladká (kód: 3901)

Zmrzlina Cremino Tiramisu

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
45 g cukr krupice
45 g Dextróza (kód: 2126)
135 g kvalitní voda
300 g Čerstvé mascarpone
90 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799)
400 g Morella Káva - poleva krémová s kousky (kód: 3903)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre (kód: 3799) nebo Ochucovací pasta Tiramisu (kód: 2188).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Morella Káva - poleva krémová s kousky (kód: 3903) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).

  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Morella Káva - poleva krémová s kousky (kód: 3903).
Mascarpone dort
Piškotový korpus Bisquit světlý:
216 g vejce
50 g kvalitní voda
  • Vše šleháme při vyšších otáčkách po dobu 8 – 10 min.
  • Pečeme při 200ºC, 30 min bez větrání, poté 15 min s větráním.
  • Po vychladnutí ukrojíme z korpusu 2 pláty o výšce cca 1 cm a ten položíme do formy.
Mascarpone krém
800 g Smetana 33% tuku

 

 Recepty k produktu