3 kg - Ochucovací pasta Mascarpone Madre, LineaGel

3 kg - Ochucovací pasta Mascarpone Madre, LineaGel

3 kg - Ochucovací pasta Mascarpone Madre, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 455,00 Kč
Cena /kg s DPH: 509,60 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.364,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.527,68 Kč

dávkování: 50 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 22,75 Kč


skladem (min. DMT: 4.2026)


Barva: Žlutooranžová
Chuť: Typická pro mascarpone
Dávkování: 50 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hladká a tekutá pasta

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí mascarpone.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Cremino mascarpone
Receptura:

1000 g Tekutá smetanová báze

35 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre

 100 g Morella Mléčná Čokoláda Oříšková Gianduia - poleva krémová hladká

Zmrzlina Cremino Tiramisu

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
45 g cukr krupice
45 g Dextróza
135 g kvalitní voda
300 g Čerstvé mascarpone
90 g Ochucovací pasta Mascarpone Madre
400 g Morella Káva - poleva krémová s kousky
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Ochucovací pasta Mascarpone Madre nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Morella Káva - poleva krémová s kousky a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).

  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Morella Káva - poleva krémová s kousky.

 Recepty k produktu