Ochucovací pasty do ovocného základu
Ochucovací pasta s výraznou chutí zralého manga.
Zobrazit celý popisOchucovací pasta s výraznou chutí zralého manga.
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s mangovou chutí.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
Jednoduchý recept na ovocný sorbet osvěžující chuti.
50 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu
300 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda
95 g Mango - ochucovací pasta hladká
Pro získání ovocné zmrzliny s mléčným nádechem lze recepturu upravit - místo 1 litru vody dát 0,5 litru vody a 0,5 litru mléka.
2000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
5000 g kvalitní voda
560 g Mango - ochucovací pasta hladká
Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.
Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště.
Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.
50 g | Pomeranč - ochucovací pasta hladká |
180 g | cukr krupice |
1000 g | kvalitní voda |
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:
Postup:
2000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
3200 g kvalitní voda
2400 g Pyré Mango 100% nebo Pyré Mango Alphonso 100%
280 g Mango - ochucovací pasta hladká