Ochucovací pasta s výraznou chutí zralého manga.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
Jednoduchý recept na ovocný sorbet osvěžující chuti.
50 g Base Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 3150)
300 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda
95 g Ochucovací pasta Mango (kód: 2185)
Pro získání ovocné zmrzliny s mléčným nádechem lze recepturu upravit - místo 1 litru vody dát 0,5 litru vody a 0,5 litru mléka.
2000 g FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)
5000 g kvalitní voda
560 g Ochucovací pasta Mango (kód: 2185)
FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.
Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.
50 g | Ochucovací pasta Pomeranč (kód: 2218) |
180 g | cukr krupice |
1000 g | kvalitní voda |
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:
Postup: