3 kg - Mango - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Mango - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Mango - ochucovací pasta hladká, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 293,00 Kč
Cena /kg s DPH: 328,16 Kč

Cena /ks bez DPH: 879,00 Kč
Cena /ks s DPH: 984,48 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 17,58 Kč


skladem (min. DMT: 11.2027)

Ochucovací pasta s výraznou chutí zralého manga. 

Zobrazit celý popis


Barva: Oranžová, typická pro mango
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta

Ochucovací pasta s výraznou chutí zralého manga. 

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s mangovou chutí.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Báze 50 pro ovocnou zmrzlinu - s pastou Mango

Jednoduchý recept na ovocný sorbet osvěžující chuti.

50 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu

300 g cukr krupice

1000 g kvalitní voda

95 g  Mango - ochucovací pasta hladká

Pro získání ovocné zmrzliny s mléčným nádechem lze recepturu upravit - místo 1 litru vody dát 0,5 litru vody a 0,5 litru mléka.

Příprava:
  1. Nejprve promícháme důkladně všechny suché ingredience.
  2. Poté je důkladně rozpustíme ve vodě.
  3. Nakonec přidáme ochucovací pastu, čerstvé či mražené ovoce a mrazíme obvyklým způsobem.
  4. Pro dosažení svěží chuti ovocných zmrzlin lze přidat šťávu z citrónu.
Zmrzlina Mango - s pastou
Receptura:

2000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

5000 g kvalitní voda

560 g Mango - ochucovací pasta hladká

Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.

Postup:
  1. Obsah sáčku Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme přírodní ochucovací pastu a důkladně rozmixujeme.
  3. Tekutou směs necháme 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.
Ledová tříšť

Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště.

Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Zmrzlina Mango - s ovocem a pastou
Receptura:

2000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

3200 g kvalitní voda

2400 g Pyré Mango 100% nebo Pyré Mango Alphonso 100%

280 g Mango - ochucovací pasta hladká

Postup:
  1.  Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme ochucovací pastu a ovoce a důkladně rozmícháme.
  3. Tekutou směs necháme alespoň 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje a mrazíme.