Ochucovací pasta Mango, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mango, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mango, Lineagel - 3 kg
TOP
kg bez DPH: 338,00 Kč
kg s DPH: 378,56 Kč
prodejní ks s DPH: 1.135,68 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.014,00 Kč

dávkování: 70 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 23,66 Kč
skladem


Parametry

Popis

Ochucovací pasta s výraznou chutí zralého manga. 

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

Báze 50 pro ovocnou zmrzlinu - s pastou Mango

Jednoduchý recept na ovocný sorbet osvěžující chuti.

50 g       Base Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 3150)

300 g     cukr krupice

1000 g   kvalitní voda

95 g       Ochucovací pasta Mango (kód: 2185)

Pro získání ovocné zmrzliny s mléčným nádechem lze recepturu upravit - místo 1 litru vody dát 0,5 litru vody a 0,5 litru mléka.

Příprava:

  1. Nejprve promícháme důkladně všechny suché ingredience.
  2. Poté je důkladně rozpustíme ve vodě.
  3. Nakonec přidáme ochucovací pastu, čerstvé či mražené ovoce a mrazíme obvyklým způsobem.
  4. Pro dosažení svěží chuti ovocných zmrzlin lze přidat šťávu z citrónu.

Zmrzlina Mango

RECEPTURA:

2000 g   FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)

5000 g   kvalitní voda

560 g   Ochucovací pasta Mango (kód: 2185)

FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.

PŘÍPRAVA:

  1. Obsah sáčku FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) smícháme s vodou.
  2. Přidáme přírodní ochucovací pastu a důkladně rozmixujeme.
  3. Tekutou směs necháme 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.

Ledová tříšť

Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.

Receptura

    50 g Ochucovací pasta Pomeranč (kód: 2218)
  180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2185

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup (kukuřice), dužina z manga, cukr, voda, , kyselina: kyselina citrónová, stabilizátor: pektin, barva: riboflavin, beta-karoten, aroma.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 2 kcal
  • Sacharidy: 70 g
  • - z toho cukry: 58.7 g
  • Sušina: 70 g

Recepty k produktu:

Zmrzlina Mango

Zmrzlina Mango

———

Ledová tříšť

Ledová tříšť

———