Ochucovací pasta Mango, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mango, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mango, Lineagel - 3 kg
TOP
Cena /kg bez DPH: 304,20 Kč
Cena /kg s DPH: 340,70 Kč

Cena /ks bez DPH: 913,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.022,56 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 18,25 Kč


skladem (min. DMT: 6.2027)
Ochucovací pasta s výraznou chutí zralého manga. Zobrazit celý popis


Barva: Oranžová, typická pro mango
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta
Ochucovací pasta s výraznou chutí zralého manga.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s mangovou chutí.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Báze 50 pro ovocnou zmrzlinu - s pastou Mango

Jednoduchý recept na ovocný sorbet osvěžující chuti.

50 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 3150)

300 g cukr krupice

1000 g kvalitní voda

95 g  Ochucovací pasta Mango (kód: 2185)

Pro získání ovocné zmrzliny s mléčným nádechem lze recepturu upravit - místo 1 litru vody dát 0,5 litru vody a 0,5 litru mléka.

Příprava:
  1. Nejprve promícháme důkladně všechny suché ingredience.
  2. Poté je důkladně rozpustíme ve vodě.
  3. Nakonec přidáme ochucovací pastu, čerstvé či mražené ovoce a mrazíme obvyklým způsobem.
  4. Pro dosažení svěží chuti ovocných zmrzlin lze přidat šťávu z citrónu.
Zmrzlina Mango
RECEPTURA:

2000 g FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)

5000 g kvalitní voda

560 g Ochucovací pasta Mango (kód: 2185)

FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.

PŘÍPRAVA:
  1. Obsah sáčku FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) smícháme s vodou.
  2. Přidáme přírodní ochucovací pastu a důkladně rozmixujeme.
  3. Tekutou směs necháme 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.
Ledová tříšť

Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.

Receptura
50 g Ochucovací pasta Pomeranč (kód: 2218)
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.

 Recepty k produktu