3 kg - Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta, LineaGel

3 kg - Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta, LineaGel

3 kg - Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 836,00 Kč
Cena /kg s DPH: 936,32 Kč

Cena /ks bez DPH: 2.508,00 Kč
Cena /ks s DPH: 2.808,96 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 66,88 Kč


skladem (min. DMT: 4.2026)


Barva: Béžová
Chuť: Typická pro pražené mandle
Dávkování: 80-100 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s mandlemi.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Mozartovy koule

 

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze

200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza

200 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká

200 g Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta

200 g Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková

200 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká a Mandle Sicilia Madre - ochucovací pasta.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců", případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení, anebo na rovný povrch zmrzliny vytvoříme velkými zmrzlinovými kleštěmi koule jako na fotografii.

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Stracciatella Hořká čokoláda - poleva hladká nanuková a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Cremino Mandle
Pasterace
Mražení
Zdobení

 Recepty k produktu