Ochucovací pasta Mandarinka, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mandarinka, Lineagel - 3 kg

Ochucovací pasta Mandarinka, Lineagel - 3 kg
Cena /kg bez DPH: 293,00 Kč
Cena /kg s DPH: 328,16 Kč

Cena /ks bez DPH: 877,00 Kč
Cena /ks s DPH: 982,24 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 17,58 Kč


skladem (min. DMT: 5.2027)
Mandarinková pasta s výraznou chutí pro ochucování kopečkové i točené zmrzliny a krémů. Zobrazit celý popis


Barva: Oranžová, typická pro mandarinku
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta
Mandarinková pasta s výraznou chutí pro ochucování kopečkové i točené zmrzliny a krémů.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s mandarinkovou chutí.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Mandarinková
Recept na vaničku 4 kg:

1880 g kvalitní voda

640 g cukr krupice

220 g Glukóza 21 DE, sušený glukózový sirup (kód: 3262)

140 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 3150)

800 g Mandarinkový džus

320 g Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2268)

Postup:
  1. Nejprve dobře smícháme všechny suché ingredience.

  2. Vše dobře rozmícháme do vody v karafě a necháme cca 30 min odstát.

  3. Zamícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  6. Dozdobíme povrch zmrzliny mandarinkami, potřenými Cukrářský lesk Geloglass (kód: 243) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Ledová tříšť

Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.

Receptura
50 g Ochucovací pasta Pomeranč (kód: 2218)
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Zmrzlina Mandarinka točená
RECEPTURA:

1000 g FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)

2500 g kvalitní voda

280 g Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2268)

 

FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.

 

PŘÍPRAVA:
  1. Obsah sáčku FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) smícháme s vodou.
  2. Přidáme přírodní ochucovací pastu a důkladně rozmixujeme.
  3. Tekutou směs necháme 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.

 

Točená zmrzlina Mandarinková - s pastou

 FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. 

Receptura
1 sáček (2000 g) FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)
5 litrů (5000 g) kvalitní voda
560 g Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2268)
Postup