Ochucovací pasty do ovocného základu
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s mandarinkovou chutí.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
1880 g kvalitní voda
640 g cukr krupice
220 g Glukóza 21 DE, sušený glukózový sirup (kód: 3262)
140 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 3150)
800 g Mandarinkový džus
320 g Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2268)
Nejprve dobře smícháme všechny suché ingredience.
Vše dobře rozmícháme do vody v karafě a necháme cca 30 min odstát.
Zamícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny mandarinkami, potřenými Cukrářský lesk Geloglass (kód: 243) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.
50 g | Ochucovací pasta Pomeranč (kód: 2218) |
180 g | cukr krupice |
1000 g | kvalitní voda |
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:
Postup:
1000 g FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)
2500 g kvalitní voda
280 g Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2268)
FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.
FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci.
1 sáček (2000 g) | FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) |
5 litrů (5000 g) | kvalitní voda |
560 g | Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2268) |