3 kg - Mandarinka - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Mandarinka - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Mandarinka - ochucovací pasta hladká, LineaGel
Cena /kg bez DPH: 293,00 Kč
Cena /kg s DPH: 328,16 Kč

Cena /ks bez DPH: 879,00 Kč
Cena /ks s DPH: 984,48 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 17,58 Kč


skladem (min. DMT: 5.2027)

Mandarinková pasta s výraznou chutí pro ochucování kopečkové i točené zmrzliny a krémů.

Zobrazit celý popis


Barva: Oranžová, typická pro mandarinku
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta

Mandarinková pasta s výraznou chutí pro ochucování kopečkové i točené zmrzliny a krémů.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s mandarinkovou chutí.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Točená zmrzlina Mandarinková - s pastou

 Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. 

Receptura
1 sáček (2000 g) Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
5 litrů (5000 g) kvalitní voda
560 g Mandarinka - ochucovací pasta hladká
Postup
Zmrzlina Mandarinka točená
RECEPTURA:

1000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

2500 g kvalitní voda

280 g Mandarinka - ochucovací pasta hladká

 

Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny je báze pro rychlou přípravu ovocných zmrzlin z využitím zmrzlinových past, případně z čerstvého ovoce.

 

PŘÍPRAVA:
  1. Obsah sáčku Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme přírodní ochucovací pastu a důkladně rozmixujeme.
  3. Tekutou směs necháme 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.

 

Zmrzlina Mandarinková
Recept na vaničku 4 kg:

1880 g kvalitní voda

640 g cukr krupice

220 g Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený

140 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu

800 g Mandarinkový džus

320 g Mandarinka - ochucovací pasta hladká

Postup:
  1. Nejprve dobře smícháme všechny suché ingredience.

  2. Vše dobře rozmícháme do vody v karafě a necháme cca 30 min odstát.

  3. Zamícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  6. Dozdobíme povrch zmrzliny mandarinkami, potřenými Cukrářský lesk Geloglass a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Ledová tříšť

Můžete použít i další ovocné ochucovací pasty. Doporučujeme např. výborné Granátové jablko. Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Točená zmrzlina Mandarinková
na 1 kg produkty na 4 kg
650 g kvalitní voda 2600
220 g cukr krupice 880
30 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu 120
100 g Mandarinka - ochucovací pasta hladká 400

 

Zmrzlina ovocná - ochucená ovocnou pastou