Mandarinková pasta s výraznou přírodní chutí mandarinek.
Přírodní ochucovací pasta obzvlášt vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci.
1 sáček (2000 g) | FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) |
5 litrů (5000 g) | kvalitní voda |
560 g | Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2367) |
Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.
50 g | Ochucovací pasta Pomeranč Linea (kód: 2218) |
180 g | cukr krupice |
1000 g | kvalitní voda |
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení např.:
1880 g kvalitní voda
640 g cukr krupice
220 g Glukóza 38/39 DE, sušený glukózový sirup (kód: 2693)
140 g Frutta 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 2690)
800 g Mandarinkový džus
320 g Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2367)
Nejprve dobře smícháme všechny suché ingredience.
Vše dobře rozmícháme do vody v karafě a necháme cca 30 min odstát.
Zamícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny mandarinkami, potřenými Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
650 g | kvalitní voda | 2600 |
220 g | cukr krupice | 880 |
30 g | Frutta 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 2690) | 120 |
100 g | Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2367) | 400 |