5 kg - Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká, Lineagel

5 kg - Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká, Lineagel

5 kg - Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká, Lineagel
TOP
Cena /kg bez DPH: 696,00 Kč
Cena /kg s DPH: 779,52 Kč

Cena /ks bez DPH: 3.480,00 Kč
Cena /ks s DPH: 3.897,60 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 69,60 Kč


skladem (min. DMT: 9.2027)
100% pasta z lískových oříšků "Tonda Gentile Trilobata". Zobrazit celý popis


Barva: Hnědá
Chuť: Typická pro pražené lískové ořechy
Dávkování: 100 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta
100% pasta z lískových oříšků "Tonda Gentile Trilobata".

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s lískové oříšky. Je vyrobena z čistých lískových oříšků TGT.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 5 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Šlehačkový dort Pistácie a Oříšek
Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku

 200 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)

40 g Pistácie Mediterraneo - ochucovací pasta hladká (kód: 3824)

40 g Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká (kód: 2208)

50 g Piškotový plát tmavý

 

Postup přípravy dortu:

 

Zmrzlina Lískový oříšek Zlatý - komplet vanička 4 kg

 

Příklad receptu:

2549 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

243 g Smetana 33% tuku

534 g cukr krupice

121 g Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3853)

193 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

400 g Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká (kód: 2208)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
  5. Dozdobíme povrch zmrzliny pomocí lískových oříšků.
  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Zmrzlina Lískový oříšek Zlatý

 

Recept na vaničku 4 kg:

3400 g Tekutá smetanová báze

120 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza (kód: 2126)

400 g Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká (kód: 2208)

Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Točená zmrzlina Lískový oříšek

Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny (kód: 1340) dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.

Receptura příklad:

1 sáček (2000 g) Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny (kód: 1340)

4,4 litry (4400 g) kvalitní voda

480 g Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká (kód: 2208)

Připrava:
  1. Obsah sáčku směsi Florida mléčná smícháme s vodou.
  2. Podle doporučeného dávkování přidáme ochucovací pastu a důkladně promícháme ponorným mixerem nebo metlou.
  3. Tekutou směs necháme cca 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.