100% Lískooříšková pasta z vybraných italských lískových ořechů Piemonte s I.G.P certifikací původu. Varianta se silnějším pražením.
Vhodné i pro Vegany. Certifikováno organizací VeganOk.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
Je vyrobeno ze 100% přírodní suroviny, bez dalších přísad.
Jedinečná surovina pro ty nejnáročnější a nejpozornější konzumenty.
3400 g Tekutá smetanová báze Royal
120 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong (kód: 2405)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
2549 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
243 g Smetana 33% tuku
534 g cukr krupice
121 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)
193 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong (kód: 2405)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".