3 kg - Kokos - ochucovací pasta s kousky, LineaGel

3 kg - Kokos - ochucovací pasta s kousky, LineaGel

3 kg - Kokos - ochucovací pasta s kousky, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 288,00 Kč
Cena /kg s DPH: 322,56 Kč

Cena /ks bez DPH: 864,00 Kč
Cena /ks s DPH: 967,68 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 17,28 Kč


skladem (min. DMT: 3.2028)

Kokosová pasta s obsahem dužiny kokosu.

Zobrazit celý popis


Barva: Bílá, typická pro kokos
Chuť: Typická pro kokos
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta s kousky kokosu

Kokosová pasta s obsahem dužiny kokosu.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s kokosovou chutí. Neobsahuje žádné barvivo.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Točená zmrzlina smetanová Kokosová
Recept:

1 sáček (2000 g) Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny

4,4 litry (4400 g) kvalitní voda

1300 g Smetana 33% tuku

540 g Kokos - ochucovací pasta s kousky

Postup:
  1. Obsah sáčku směsi Florida mléčná smícháme s vodou.
  2. Podle doporučeného dávkování přidáme smetanu a ochucovací pastu a důkladně promícháme ponorným mixerem nebo metlou.
  3. Tekutou směs necháme cca 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlina Cremino Hořká čokoláda s kokosem
na 1 kg produkty na 3 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 3.000
80 g Kokos - ochucovací pasta s kousky 240
100 g Morella Hořká Čokoláda Noir - poleva krémová hladká dle chuti
  nazdobíme podle libosti

 

Točená zmrzlina Kokosová

Kokos - ochucovací pasta s kousky dává zmrzlině svěží, přirozenou kokosovou chuť. 

Receptura
1 sáček (2000 g) Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
5 litrů (5000 g) Mléko plnotučné (3,5% tuku)
560 g Kokos - ochucovací pasta s kousky
Postup
Ledová tříšť

Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště. Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.