3 kg - Kiwi - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Kiwi - ochucovací pasta hladká, LineaGel

3 kg - Kiwi - ochucovací pasta hladká, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 293,00 Kč
Cena /kg s DPH: 328,16 Kč

Cena /ks bez DPH: 879,00 Kč
Cena /ks s DPH: 984,48 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 17,58 Kč


na cestě

Ochucovací pasta ze zralého kiwi. Obsahuje pouze přírodní barviva.

Zobrazit celý popis


Barva: Zelená, typická pro kiwi
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta

Ochucovací pasta ze zralého kiwi. Obsahuje pouze přírodní barviva.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí kiwi.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Ledová tříšť

Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště. Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Točená zmrzlina Kiwi - s ovocem a pastou
Receptura:

1000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
1600 g kvalitní voda
1200 g Pyré Kiwi 100%
140 g Kiwi - ochucovací pasta hladká

Postup
Zmrzlina Kiwi - s ovocem a pastou
Receptura:

2000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

3200 g kvalitní voda

2400 g Pyré Kiwi 100%

280 g Kiwi - ochucovací pasta hladká

Postup:
  1.  Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme ochucovací pastu a ovoce a důkladně rozmícháme.
  3. Tekutou směs necháme alespoň 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje a mrazíme.