3 kg - Jahoda - ochucovací pasta s kousky, LineaGel

3 kg - Jahoda - ochucovací pasta s kousky, LineaGel

3 kg - Jahoda - ochucovací pasta s kousky, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 293,00 Kč
Cena /kg s DPH: 328,16 Kč

Cena /ks bez DPH: 879,00 Kč
Cena /ks s DPH: 984,48 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 17,58 Kč


skladem (min. DMT: 2.2027)

Ochucovací pasta ze zahradních jahod. Tato pasta obsahuje jemná zrníčka z jahod a kousky jahod.

Zobrazit celý popis


Barva: Červená, typická pro jahody
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta s kusy jahod

Ochucovací pasta ze zahradních jahod. Tato pasta obsahuje jemná zrníčka z jahod a kousky jahod.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s jahodovou chutí. Neobsahuje žádné barvivo.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Jahodový jogurt
Receptura:

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

690 g cukr krupice

300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu

360 g Smetana 33% tuku

 
Točená zmrzlina Jahodová - s pastou

Sušená směs k přípravě ovocné točené zmrzliny. Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Umožňuje několik způsobů použití - výroba zmrzliny ochucené ovocnou pastou nebo s přídavkem čerstvého ovoce.

Receptura s ovocnou pastou

 1 sáček (2000 g) Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
5000 g kvalitní voda
560 g Jahoda - ochucovací pasta s kousky (ochucovací pasta), nebo další ovocné pasty podle použitého ovoce

Postup
Ledová tříšť

Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště.

Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Zmrzlina Jahodová 40% ovoce
Recept na vaničku 4 kg:

 1320 g kvalitní voda

 1600 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

80 g Jahoda - ochucovací pasta s kousky

680 g cukr krupice

180 g Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený

140 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu

Postup:
  1. Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.

  2. Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.

  3. Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".

  5. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Ovocná Jahodová: 30% ovoce
Receptura:

 405 g kvalitní voda

300 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

50 g Jahoda - ochucovací pasta s kousky

170 g cukr krupice

40 g Dextróza

35 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu

 

Postup:
  1. Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.

  2. Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.

  3. Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".

  5. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina jahodová - s ovocem a pastou - komplet vanička 4 kg
Recept:

1015 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

1624 g kvalitní voda

1219 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

142 g Jahoda - ochucovací pasta s kousky

Postup:
  1.  Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme ochucovací pastu a ovoce a důkladně rozmixujeme ponorným mixerem.
  3. Tekutou směs necháme alespoň 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje a mrazíme.