5 kg - Čokoláda Noir - ochucovací pasta s kousky čokolády, LineaGel

5 kg - Čokoláda Noir - ochucovací pasta s kousky čokolády, LineaGel

5 kg - Čokoláda Noir - ochucovací pasta s kousky čokolády, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 457,00 Kč
Cena /kg s DPH: 511,84 Kč

Cena /ks bez DPH: 2.285,00 Kč
Cena /ks s DPH: 2.559,20 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 45,70 Kč


skladem (min. DMT: 10.2026)

Pro výraznou chuť a barvu hořké čokolády, obsahuje malé kousky čokolády.

Zobrazit celý popis


Barva: Tmavě hnědá
Chuť: Typická pro kakao
Dávkování: 100-120 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta

Pro výraznou chuť a barvu hořké čokolády, obsahuje malé kousky čokolády.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s kakaovou chutí.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 5 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Čokoládová
na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze 4.000
100 g Čokoláda Noir - ochucovací pasta s kousky čokolády 400
30 g Dextróza 120
Zmrzlina Čoko-káva

 

Recept na vaničku 4 kg:

 2500 g Voda horká 90 °C

 1750 g Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs 

200 g Káva Espresso - ochucovací pasta hladká

200 g Morella Káva - poleva krémová s kousky

Postup:
  1. Do horké vody v karafě přimícháme Čokoláda Noir Ecuador - kompletní zmrzlinová směs a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Čokoláda Noir - ochucovací pasta s kousky čokolády).

  2. Dle chuti přidáme Káva Espresso - ochucovací pasta hladká

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  6. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Morella Káva - poleva krémová s kousky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

 Recepty k produktu