5 kg - Ochucovací pasta Bílá čokoláda

5 kg - Ochucovací pasta Bílá čokoláda

5 kg - Ochucovací pasta Bílá čokoláda
TOP
Cena /kg bez DPH: 347,00 Kč
Cena /kg s DPH: 388,64 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.735,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.943,20 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 20,82 Kč


skladem (min. DMT: 6.2026)
Ochucovaci pasta s chutí bílé čokolády. Zobrazit celý popis


Barva: Bílá žlutá
Chuť: Typická pro kakao
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta
Ochucovaci pasta s chutí bílé čokolády.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí bílé čokolády.

Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 5 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Bílá Vášeň
Receptura:
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3846)
360 g Smetana 33% tuku
350 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189)
250 g Maracuja - poleva s kousky (kód: 3885)

 

Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem
Recept na zarovnanou vaničku 3 kg
2385 g Tekutá smetanová báze
240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189)
200 g Granátové jablko - poleva s kousky (kód: 3883)
400 g Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907)
Postup:
  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189) (nebo pasta Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká (kód: 2205)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Granátové jablko - poleva s kousky (kód: 3883).

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907)