Ochucovací pasty do mléčného základu
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí bílé čokolády.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu (kód: 3846) |
360 g Smetana 33% tuku |
350 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189) |
250 g Maracuja - poleva s kousky (kód: 3885) |
2385 g | Tekutá smetanová báze |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189) |
200 g | Granátové jablko - poleva s kousky (kód: 3883) |
400 g | Morella Pistácie - poleva krémová hladká (kód: 3907) |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2189) (nebo pasta Vanilka Gold - vanilková ochucovací pasta hladká (kód: 2205)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Granátové jablko - poleva s kousky (kód: 3883).