3 kg - Banán - ochucovací pasta hladká

3 kg - Banán - ochucovací pasta hladká

3 kg - Banán - ochucovací pasta hladká
TOP
Cena /kg bez DPH: 293,00 Kč
Cena /kg s DPH: 328,16 Kč

Cena /ks bez DPH: 879,00 Kč
Cena /ks s DPH: 984,48 Kč

dávkování: 60 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 17,58 Kč


skladem
Banánová ochucovací pasta s přírodní banánovou chutí. Obsahuje banánovou dřeň. Zobrazit celý popis


Barva: Žlutooranžová, typická pro banán
Chuť: Typická pro ovoce
Dávkování: 60-80 gramů na kg tekuté zmrzlinové směsi.
Vzhled: Hustá pasta
Banánová ochucovací pasta s přírodní banánovou chutí. Obsahuje banánovou dřeň.

Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s banánovou chutí.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

více informací pro klienty
Balení výrobku: PP kbelík 3 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Točená zmrzlina Banánová

Sušená směs k přípravě ovocné točené zmrzliny. Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny (kód: 1397) dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Umožňuje několik způsobů použití - výroba zmrzliny ochucené ovocnou pastou nebo s přídavkem čerstvého ovoce.

Receptura:

1 sáček (2000 g) Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny (kód: 1397)

1600 g kvalitní voda

1600 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

2400 g čerstvé ovoce (banány)

280 g Banán - ochucovací pasta hladká (kód: 2182)

 

Příprava:
  1. Obsah sáčku Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny (kód: 1397) smícháme s vodou.
  2. Přidáme ochucovací pastu a ovoce a důkladně rozmixujeme ponorným mixerem.
  3. Tekutou směs necháme 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje a mrazíme.

 

 

Ledová tříšť

Níže uvádíme příklad výborné pomerančové ledové tříště.

Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Zabajone - Vaječný likér - ochucovací pasta hladká (kód: 2549) nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká (kód: 2188) nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká (kód: 3796) apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká (kód: 2218)
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.

 Recepty k produktu