Ochucovací pasty do mléčného základu
Ochucovací pasta ideální pro vytvoření zmrzliny s chutí pražených arašídů.
Ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na mléčném a smetanovém základu.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze | 5.000 |
100 g | Arašídy Madre - ochucovací pasta s kousky | 400 |
30 g | Dextróza | 120 |
Hotovou zmrzlinu protřeme Morella Mléčná Čokoláda Oříšková Gianduia - poleva krémová hladká, nebo Morella Mléčná Čokoláda - poleva krémová hladká a Poleva Mléčný karamel Mou
300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
1 g špetka soli
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Arašídy Madre - ochucovací pasta s kousky
480 g Poleva Mléčný karamel Mou
240 g Morella Mléčná Čokoláda Oříšková Gianduia - poleva krémová hladká
50 g Nesolené arašídy