Našlehávací pasta Soffi Gel®, Lineagel - 5 kg

Našlehávací pasta Soffi Gel®, Lineagel - 5 kg

Našlehávací pasta Soffi Gel®, Lineagel - 5 kg
TOP
na objednávku, dodání 1-2 měsíce

Našlehávací pasta ideální pro výrobu zmrzliny a pečiva. Dodává nášleh a jemnější strukturu. Lze využít i pro mazání stroje.

kg bez DPH: 256,50 Kč
kg s DPH: 287,28 Kč

dávkování: 3 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 0,77 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.282,50 Kč
prodejní ks s DPH: 1.436,40 Kč



Parametry

Popis

Doplněk na doladění receptů.

Báze 50 pro mléčnou zmrzlinu univerzální - sušák

... základní báze určená k výrobě pasterované mléčné zmrzliny ale i zmrzliny za studena. 

Příklad receptu ze sušeného mléka:

    Na litr báze
50 g Base EVO 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2304) 42 g
200 g cukr krupice 168 g
130 g Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko (kód: 2586) 110 g
870 g kvalitní voda 738 g

Příprava za tepla:

  1. Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce nebo vodě.
  2. Pasterujeme směs při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  3. Podle doporučeného dávkování přidáme mléčnou ochucovací pastu a Našlehávací pasta Soffi Gel® (kód: 3264)
  4. Vše rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.

Příprava za studena:

  1. Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce.
  2. Podle doporučeného dávkování přidáme ochucovací pastu +  Našlehávací pasta Soffi Gel® (kód: 3264)
  3. Vše rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  4. Při výrobě zmrzliny za studena doporučujeme použít pro větší mikrobiální nezávadnost sterilované mléko.

Zmrzlina Citrónová

Jedná se o ochucenou zmrzlinovou směs, která je po přidání cukru a rozpuštění ve vodě připravená ihned k mražení.

Recept:

50 g Citron 50 - zmrzlinový základ citronový (kód: 2211)
270 g cukr krupice
60 g Dextróza (kód: 2126)
1000 g kvalitní voda

Příprava:

  1. Naváženou suchou směs promícháme s cukrem.
  2. Dobře rozmícháme ve vodě (použijeme vlažnou vodu)
  3. Směs necháme alespoň 20 minut odstát.

Pokud je zmrzlina určena k delšímu uchování, přidáme před mražením 3 – 5 g produktu Našlehávací pasta Soffi Gel® (kód: 3264) na 1 litr.

 

Balení výrobku: 5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3264

Složení

Složení výrobku: voda, sorbitol, mono-diglyceridy mastných kyselin, přírodní aroma.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 300 kcal
  • Sacharidy: 27 g
  • - z toho cukry: 0.2 g
  • Tuky: 25 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 25 g
  • Bílkoviny: 0.2 g
  • Sůl: 0.3 g
  • Sušina: 52.5 g