Doplňkové ingredience
Našlehávací pasta ideální pro výrobu zmrzliny a pečiva. Dodává nášleh a jemnější strukturu.
Zobrazit celý popisNašlehávací pasta ideální pro výrobu zmrzliny a pečiva. Dodává nášleh a jemnější strukturu.
Emulgátor v pastě pro zmrzlinu a cukrářskou výrobu. Dodává zmrzlině, zejména ovocné zmrzlině, hladkou krémovou texturu. Neobsahuje žádné složky živočišného původu.
Doplněk na doladění receptů.
... základní báze určená k výrobě pasterované mléčné zmrzliny ale i zmrzliny za studena.
Na litr báze | ||
50 g | Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu | 42 g |
200 g | cukr krupice | 168 g |
130 g | Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko | 110 g |
870 g | kvalitní voda | 738 g |
Jedná se o ochucenou zmrzlinovou směs, která je po přidání cukru a rozpuštění ve vodě připravená ihned k mražení.
50 g | Citron 50 - zmrzlinový základ citronový |
270 g | cukr krupice |
60 g | Dextróza |
1000 g | kvalitní voda |
Pokud je zmrzlina určena k delšímu uchování, přidáme před mražením 3 – 5 g produktu Našlehávací pasta Soffi Gel® na 1 litr.