1 kg - Cacao Excellence Madre - sušené ochucení, LineaGel

1 kg - Cacao Excellence Madre - sušené ochucení, LineaGel

1 kg - Cacao Excellence Madre - sušené ochucení, LineaGel
TOP
Cena /kg bez DPH: 544,00 Kč
Cena /kg s DPH: 609,28 Kč

Cena /ks bez DPH: 544,00 Kč
Cena /ks s DPH: 609,28 Kč

dávkování: 40 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 21,76 Kč


skladem (min. DMT: 4.2027)

Výběr jemných čokolád (30% čokolády) a pořádnou porci kakaa Santo Domingo s bohatou a intenzivní chutí, s květinovými a ovocnými tóny. Pro ochucení čokoládové zmrzliny a čokoládových krémů.

Zobrazit celý popis


Barva: Hnědá
Chuť: Typická pro čokoládu
Dávkování: 40-60 g přidat do 1 kg tekuté zmrzlinové směsi. Výroba zmrzliny teplou cestou (ideálně 90˚C).
Vzhled: Jemný prášek

Výběr jemných čokolád (30% čokolády) a pořádnou porci kakaa Santo Domingo s bohatou a intenzivní chutí, s květinovými a ovocnými tóny. Pro ochucení čokoládové zmrzliny a čokoládových krémů.

Sušená směs pro ochucení čokoládové zmrzliny.

Doplněk na doladění receptů.

Sušené ochucení pro zmrzliny a zákusky.

více informací pro klienty
Balení výrobku: C/LDPE Sáček 1 kg
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Zmrzlina Tiramisu
Pasterace
Mražení
Zdobení
  • Při vypouštění zmrzliny prokládáme cukrářskými piškoty, které nejprve krátce namočíme v kávě.
  • Nakonec celý povrch zmrzliny ve vaničce pomocí sítka silně posypeme alespoň 100 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení. Pokud zmrzlinu uchováváme v mrazáku, povrch posypeme až před vložením do vitríny.
Zmrzlina Dubajská čokoláda
Základ:
  • 580 g cukr krupice

  • 2760 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

  • 80 g Dextróza

Ochucení:
Postup:

Pozn.: Čokoládové ochucení a polevu Dubai Pistácie můžete objednat i jako sadu s cedulkou (viz foto): Zmrzlina Dubaj Pistácie - sada výrobků.

Točená zmrzlina Čokoládová
Recept:

1 sáček (2000 g) Florida Milk - základ pro výrobu mléčné točené zmrzliny

 4,4 litry (4400 g) kvalitní voda (nejlépe horká 90˚C)

500 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení

Postup:
  • Obsah sáčku směsi Florida Milk smícháme s Cacao Excellence Madre - sušené ochucení a s horkou vodou (ideálně 85-90˚C).
  • Důkladně promícháme ponorným mixerem nebo metlou.
  • Tekutou směs necháme v uzavřené nádobě vychladnout.
  • Nalijeme do zmrzlinového stroje a mrazíme.

 

 Recepty k produktu