250 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
275 g vejce
25 g kvalitní voda
25 g cukr krupice
20 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení (kód: 3861)
40 g kvalitní voda
500 g vychlazená Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
20 g Yogo Più 30-50 - sušené ochucení (kód: 3865)
Obdélníkovou formu prokládáme postupně piškotem a jogurtovým krémem a poté necháme zchladit a zpevnit 1 - 5 hod. v lednici.
5 g Želé poleva čirá Crystal (kód: 1746)
38 g moučkový cukr krupice
250 g kvalitní voda
Želé smícháme s cukrem a nasypeme do vařící vody, vaříme asi 1-2 minuty.
———
———
———
———