Jak udržet ovoce čerstvé s Fruitnova

Jak udržet ovoce čerstvé s Fruitnova

Fruitnova jedinečným způsobem pomáhá uchovat čerstvé či rozmražené ovoce pro zdobení pohárů a zmrzlin ve svěží, čerstvé a lesklé podobě.

Receptura A - poleva na zmrzlinu a zákusky

  60 g Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217)
150 g cukr krupice
300 g vařící kvalitní voda
490 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé jahody nebo mražené ovoce

Receptura B - poleva na zdobení hustší

  70 g Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217)
380 g cukr krupice
200 g vařící kvalitní voda
400 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé jahody nebo mražené ovoce

Receptura C - nálev pro ovocný salát

  30 g Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217)
  90 g cukr krupice
340 g vařící kvalitní voda
530 g rozkrájené čerstvé jahody

Postup

  • Fruitnovu smícháme s cukrem.
  • Přidáme vařící vodu a promícháme metlou.
  • Vmícháme pokrájené nebo rozmixované ovoce a necháme vychladnout.
  • Používá se nejen pro zdobení zmrzliny nebo pohárů ale je výborná i k dozdobení zákusků, palačinek, ovocných knedlíků a dalších druhů moučníků.