Forma tunel 9x, silikon

Forma tunel 9x, silikon

Cena /ks bez DPH: 228,00 Kč
Cena /ks s DPH: 275,88 Kč


skladem
Nepřilnavá forma na pečení, která má velmi vysokou tepelnou odolnost v rozsahu od -60 do +230 ºC. Díky tepelnému rozsahu lze formu využít v mrazáku, šokeru, trouby i konvektomatu. Zobrazit celý popis


Nepřilnavá forma na pečení, která má velmi vysokou tepelnou odolnost v rozsahu od -60 do +230 ºC. Díky tepelnému rozsahu lze formu využít v mrazáku, šokeru, trouby i konvektomatu.

Pomůcka pro cukráře.

více informací pro klienty
Meruňkové tunely
Plát na piškotovou roládu

 330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
370 g vejce
35 g kvalitní voda
35 g cukr krupice

  • Pro čokoládový piškot: přidáme 25 g Cacao Excellence Madre - sušené ochucení (kód: 3861) + 50 g kvalitní voda.
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC, 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 3 pláty - 60 x 80 cm.
Meruňkový krém

50 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
63 g kvalitní voda 20 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Ztužovač se smíchá do hladka s vodou min. 20 ºC a vmíchá lehce do našlehané šlehačky.
Lesklá meruňková poleva

50 g Ztužovač šlehačky Pannasu 100 (kód: 234)
100 g kvalitní voda
50 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2222)

Postup
  • Krémem naplníme Forma tunel 9x, silikon (kód: 1450) půl centrimetru pod okraj a přikryjeme piškotem. 
  • Necháme mrazit alespoň 3 hodiny.
  • Po vyndání z mrazáku poléváme lesklou meruňkovou polevou a zdobíme lístkem máty.

 Recepty k produktu

Meruňkové tunely

Meruňkové tunely

———