New York Cheesecake

Základ z třeného těsta (na 1 plát Ø 26 cm)

100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 – 5 min. a poté rozetřeme do vymazané formy.
  • Pečeme při 190 ºC po dobu 5 - 10 min. při puštěném větrání.

Cheesecake korpus

100 g Směs na pečení Cheesecake
120 g vejce
30 g cukr krupice
270 g Smetana 33% tuku
400 g tvaroh plnotučný

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 min. do hladka.
  • Hladkou směsí naplníme formu Ø 24 cm na předpečený základní plát.
  • Pečeme při 190 ºC cca 50 min. při puštěném větrání. 
  • Můžeme ochutit citronem.

Zdobení, ochucení Cheesecake

  • Před pečením na povrch těsta položit ovoce, např. mandarinky. 

 

Dávkování:

název dávka
25 kg - Směs na pečení třeného těsta Sandy, Kessko  g
vejce  g
250 g - Máslo 82%  g
kvalitní voda  g
15 kg - Směs na pečení Cheesecake, Kessko  g
1 kg - cukr krupice  g
1 kg - Smetana 33% tuku  g
tvaroh plnotučný  g
0,9 kg - Přírodní Aroma Citron, Kessko  g
1 kg - Směs na pečení Cheesecake, Kessko  g
5 kg - Směs na pečení Cheesecake, Kessko  g
5 kg - Směs na pečení třeného těsta Sandy, Kessko  g
CELKEM g

Nutriční hodnoty:


Sušina: 18.85 %
Sušina mléčná: 1.45 %
Sacharidy: 12.48 %
- z toho cukry: 8.82 %
Tuky: 13.88 %
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0.13 %
Bílkoviny: 8.26 %
Sůl: 0.09 %
Vláknina: 0.16 %
Energie: 207 kcal



Potřebujete poradit? Zeptejte se nás...
New York Cheesecake