Dort Cheesecake Klasický

Základ z třeného těsta (na 1 plát Ø 26 cm)

100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 – 5 min. a poté rozetřeme do vymazané formy.
  • Pečeme při 190 ºC po dobu 5 - 10 min. při puštěném větrání.

Cheesecake korpus

225 g Směs na pečení Cheesecake
270 g vejce
65 g cukr krupice
600 g Smetana 33% tuku
900 g tvaroh plnotučný

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 min. do hladka.
  • Hladkou směsí naplníme formu Ø 24 cm na předpečený základní plát.
  • Pečeme při 190 ºC cca 50 min. při puštěném větrání. 
  • Můžeme ochutit produktem Přírodní Aroma Citron.

Dávkování:

název dávka
25 kg - Směs na pečení třeného těsta Sandy, Kessko  g
vejce  g
250 g - Máslo 82%  g
kvalitní voda  g
15 kg - Směs na pečení Cheesecake, Kessko  g
1 kg - cukr krupice  g
1 kg - Smetana 33% tuku  g
tvaroh plnotučný  g
0,9 kg - Přírodní Aroma Citron, Kessko  g
5 kg - Směs na pečení Cheesecake, Kessko  g
5 kg - Směs na pečení třeného těsta Sandy, Kessko  g
CELKEM g

Nutriční hodnoty:


Sušina: 18.11 %
Sušina mléčná: 1.59 %
Sacharidy: 9.18 %
- z toho cukry: 7.37 %
Tuky: 12.95 %
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0.07 %
Bílkoviny: 8.77 %
Sůl: 0.04 %
Vláknina: 0.08 %
Energie: 187 kcal



Potřebujete poradit? Zeptejte se nás...
Dort Cheesecake Klasický