Dort Cheesecake Klasický

Základ z třeného těsta (na 1 plát Ø 26 cm)

100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 – 5 min. a poté rozetřeme do vymazané formy.
  • Pečeme při 190 ºC po dobu 5 - 10 min. při puštěném větrání.

Cheesecake korpus

225 g Směs na pečení Cheesecake
270 g vejce
65 g cukr krupice
600 g Smetana 33% tuku
900 g tvaroh plnotučný

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3 min. do hladka.
  • Hladkou směsí naplníme formu Ø 24 cm na předpečený základní plát.
  • Pečeme při 190 ºC cca 50 min. při puštěném větrání. 
  • Můžeme ochutit produktem Přírodní Aroma Citron.
Dort Cheesecake Klasický