Báze 50 pro ovocnou zmrzlinu - s pastou Mango

Báze 50 pro ovocnou zmrzlinu - s pastou Mango

Jednoduchý recept na ovocný sorbet osvěžující chuti.

50 g       Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu (kód: 3150)

300 g     cukr krupice

1000 g   kvalitní voda

95 g       Ochucovací pasta Mango (kód: 2185)

Pro získání ovocné zmrzliny s mléčným nádechem lze recepturu upravit - místo 1 litru vody dát 0,5 litru vody a 0,5 litru mléka.

Příprava:

  1. Nejprve promícháme důkladně všechny suché ingredience.
  2. Poté je důkladně rozpustíme ve vodě.
  3. Nakonec přidáme ochucovací pastu, čerstvé či mražené ovoce a mrazíme obvyklým způsobem.
  4. Pro dosažení svěží chuti ovocných zmrzlin lze přidat šťávu z citrónu.