Zmrzlinové základy pro výrobu mléčné zmrzliny
Kompletní mléčný základ pro rychlou výrobu se zvýšenou stabilizací do kopců. Doporučený recept: 550 g báze, 900 g vody, 100 g čerstvého mléka,
nebo: 550 g báze, 950 g vody, 50 g čerstvé smetany.
Výroba zmrzliny studenou i teplou cestou.
Zobrazit celý popisKompletní mléčný základ pro rychlou výrobu se zvýšenou stabilizací do kopců. Doporučený recept: 550 g báze, 900 g vody, 100 g čerstvého mléka,
nebo: 550 g báze, 950 g vody, 50 g čerstvé smetany.
Výroba zmrzliny studenou i teplou cestou.
Sušená směs pro výrobu mléčné zmrzliny. Neobsahuje hydrogenované tuky.
Sušená neutrální základní směs pro výrobu mléčné a smetanové zmrzliny.