Zmrzlinové základy pro výrobu mléčné zmrzliny
Sušená směs pro výrobu mléčné zmrzliny. Neobsahuje emulgátory.
Sušená neutrální základní směs pro výrobu mléčné a smetanové zmrzliny.
Receptura:
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
800 g Smetana 33% tuku
220 g Ochucovací pasta Sušenka Máslová (kód: 2311)
250 g Poleva s kousky Lesní plody (kód: 2202)
... je sušená směs pro výrobu zmrzlinové směsi s mlékem. Je určena k přípravě pasterované mléčné zmrzliny. Konzistence zmražené zmrzliny je krémovitá, jemná, našlehaná.
přepočet na 1 sáček Supernova 100 | |
2000 g | Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) |
4600 g | cukr krupice |
2600 g | Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko (kód: 2586) |
17400 g | kvalitní voda |
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
1 g špetka soli
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Ochucovací pasta Arašídy Madre (kód: 3822)
480 g Poleva Mléčný karamel Mou (kód: 3911)
240 g Poleva krémová Morella Gianduia (kód: 3901)
50 g Nesolené arašídy
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Ochucovací pasta Mandle Amaretto (kód: 3813)
280 g Poleva krémová Morella Pistácie (kód: 3907)
280 g Poleva křupavá Stracciatella Premium (kód: 3918)
1000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
230 g cukr krupice |
100 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) |
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
360 g Smetana 33% tuku
... je sušená směs pro výrobu zmrzlinové směsi s mlékem, která dobře drží vysoké kopce zmrzliny. Je určena k přípravě pasterované mléčné zmrzliny. Konzistence zmražené zmrzliny je krémovitá, jemná, našlehaná.
na litr báze | ||
100 g | Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) | 83 g |
230 g | cukr krupice | 192 g |
130 g | Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko (kód: 2586) | 108 g |
870 g | kvalitní voda | 725 g |
19,5 kg Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
4,5 kg cukr krupice |
1,95 kg Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) |
4,2 kg Smetana 33% tuku |
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) |
800 g Smetana 33% tuku |
380 g Ochucovací pasta Vlašský ořech Sorrento (kód: 2187) |
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Mrazíme samotnou bázi.
280 g Poleva s kousky Višeň Amarena (kód: 2191)
500 g Poleva křupavá Stracciatella Premium (kód: 3918)
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
690 g cukr krupice |
300 g Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) |
800 g Smetana 33% tuku |
240 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 3800) |
... je sušená směs pro výrobu zmrzlinové směsi s mlékem. Je určena k přípravě pasterované mléčné zmrzliny. Konzistence zmražené zmrzliny je krémovitá, jemná, našlehaná.
na litr báze | ||
100 g | Báze Latte 100 C/F Madre - základ pro mléčnou zmrzlinu za tepla i za studena (kód: 3834) | 83 g |
230 g | cukr krupice | 192 g |
1000 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | 833 g |