6 kg - Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká, Stella

6 kg - Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká, Stella

6 kg - Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká, Stella
Cena /kg bez DPH: 290,00 Kč
Cena /kg s DPH: 324,80 Kč

Cena /ks bez DPH: 1.740,00 Kč
Cena /ks s DPH: 1.948,80 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
Cena /dávka bez DPH: 29,00 Kč


skladem (min. DMT: 9.2027)

Hladká a koncentrovaná pasta s intenzivní jahodovou vůní.

Zobrazit celý popis


Dávkování: 80-100

Hladká a koncentrovaná pasta s intenzivní jahodovou vůní.

Jahodová, extra, 1000

více informací pro klienty
Balení výrobku: 6 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Točená zmrzlina Jahodová - s pastou

Sušená směs k přípravě ovocné točené zmrzliny. Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Umožňuje několik způsobů použití - výroba zmrzliny ochucené ovocnou pastou nebo s přídavkem čerstvého ovoce.

Receptura s ovocnou pastou

 1 sáček (2000 g) Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny
5000 g kvalitní voda
700 g Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká (ochucovací pasta), nebo další ovocné pasty podle použitého ovoce

Postup
Zmrzlina Jahodová 40% ovoce
Recept na vaničku 4 kg:

 1320 g kvalitní voda

 1600 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

100 g Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká

680 g cukr krupice

180 g Glukóza 35-40 DE - glukózový sirup sušený

140 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu

Postup:
  1. Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.

  2. Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.

  3. Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".

  5. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Ovocná Jahodová: 30% ovoce
Receptura:

 405 g kvalitní voda

300 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

50 g Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká

170 g cukr krupice

40 g Dextróza

35 g Báze Fruttavera 50 - základ pro ovocnou zmrzlinu

 

Postup:
  1. Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.

  2. Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.

  3. Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".

  5. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Jahodový jogurt
Receptura:

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

690 g cukr krupice

300 g Basemount 100 ® - základ pro mléčnou zmrzlinu

360 g Smetana 33% tuku

 
Zmrzlina jahodová - s ovocem a pastou - komplet vanička 4 kg
Recept:

1015 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

1624 g kvalitní voda

1219 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

142 g Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká

Postup:
  1.  Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme ochucovací pastu a ovoce a důkladně rozmixujeme ponorným mixerem.
  3. Tekutou směs necháme alespoň 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje a mrazíme.
Zmrzlina jahodová - s ovocem a pastou
Receptura (lze použít pro jakékoliv ovoce):

2000 g Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny

3200 g kvalitní voda

2400 g čerstvé ovoce (nebo 100% ovocné pyré)

280 g Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká

Postup:
  1.  Florida Fruit - základ pro výrobu ovocné točené zmrzliny smícháme s vodou.
  2. Přidáme ochucovací pastu a ovoce a důkladně rozmícháme.
  3. Tekutou směs necháme alespoň 15 minut odstát.
  4. Nalijeme do zmrzlinového stroje a mrazíme.
Ledová tříšť Jahodová

Sirup pro výrobu ledové tříště.

Receptura:
50 g Jahoda 100 - ochucovací pasta hladká
1 litr (1000 g) kvalitní voda
180 g  cukr krupice

Ledová tříšť

Můžete použít i další ovocné ochucovací pasty. Doporučujeme např. výborné Granátové jablko. Pokud místo vody použijete mléko, získáte milk-shake, který můžete ochutít ochucovacími pastami do mléčného základu jako např. Vaječný likér - Zabajone - ochucovací pasta hladká nebo Tiramisu - ochucovací pasta hladká nebo Káva Arabica - ochucovací pasta hladká apod.

Receptura
50 g Pomeranč - ochucovací pasta hladká
180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení viz níže:

Postup:

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.