2 kg - Inulin - potravinářská vláknina

2 kg - Inulin - potravinářská vláknina

2 kg - Inulin - potravinářská vláknina
TOP
Cena /kg bez DPH: 285,00 Kč
Cena /kg s DPH: 319,20 Kč

Cena /ks bez DPH: 570,00 Kč
Cena /ks s DPH: 638,40 Kč
skladem (min. DMT: 10.2029)


Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Báze 50 pro mléčnou zmrzlinu za tepla - sušák

... je sušená směs pro výrobu zmrzlinové směsi s mlékem. Je určena k přípravě pasterované mléčné zmrzliny. Konzistence zmražené zmrzliny je krémovitá, jemná, našlehaná. 

Příklad receptu ze sušeného mléka:
    na litr báze
50 g Báze Fiocco 50 - základ pro mléčnou zmrzlinu 42 g
270 g cukr krupice 225 g
130 g Sušené mléko plnotučné - mlékárna Hlinsko 108 g
870 g kvalitní voda 725 g
Příprava:
  1. Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme ve vodě a pasterujeme při 85 °C.
  2. Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  3. Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
  4. Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  5. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
  6. Dozdobíme arabeskami a toppingem a necháme krátce zamrazit povrch v mrazáku nebo v šokovém mražení.