Barva: Světle zelená
Chuť: Typická pro pistácie
Dávkování: Produkt lze použít v různém množství podle potřeb a druhu použití. Pro vytvoření efektu „stracciatella“ doporučujeme množství 100 g na litr základní směsi. Musí se používat tekutý, zahřátím potřebného množství ve vodní lázni o teplotě nepřesahující cca 35 °C, přičemž je třeba produkt míchat, dokud se nestane homogenním.
Vzhled: Pasta světle zelené barvy, s vůní a chutí typickou pro pistácie. V závislosti na pokojové teplotě může být v tekutém i tuhém stavu.
Ochucená ingredience pro gelato a studené cukrářské výrobky. Jedná se o pravou pistáciovou polevu, která je součástí řady All Natural. Vzácné ingredience, jako je bílá čokoláda a pistácie, a velmi přírodní barviva činí produkt mimořádně příjemným a lahodným k ochutnání i zmrazený, také samotný bez gelata nebo semifredda. Speciální v kombinaci se sýrem ricotta, mandlemi a mnoha dalšími příchutěmi ve studeném zpracování cukrářských výrobků a gelata.
více informací pro klienty Balení výrobku: 2.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.