Zmrzlina Lískový oříšek Zlatý

 

Recept na vaničku 4 kg:

3400 g Tekutá smetanová báze

120 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza

400 g Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

25 kg - Dextróza
25 kg - Dextróza

25 kg - Dextróza

skladem (min. DMT: 1.2027)
Dextrózou se může nahradit 10-15% cukru. Oddaluje krystalizaci, snižuje sladkost v receptu.

Cena /kg bez DPH: 55,00 Kč
Cena /kg s DPH: 61,60 Kč
Cena /ks s DPH: 1.540,00 Kč
Cena /ks bez DPH: 1.375,00 Kč

———

5 kg - Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká, LineaGel
5 kg - Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká, LineaGel
TOP

5 kg - Lískový oříšek zlatý - ochucovací pasta hladká, LineaGel

skladem (min. DMT: 9.2027)
100% pasta z lískových oříšků "Tonda Gentile Trilobata".

Cena /kg bez DPH: 696,00 Kč
Cena /kg s DPH: 779,52 Kč
Cena /ks s DPH: 3.897,60 Kč
Cena /ks bez DPH: 3.480,00 Kč

———

Zmrzlina Lískový oříšek Zlatý